torsdag 24 april 2014

Koftan Siri, "Spring edition"

Det finns en kofta som jag föll pladask för första gången jag såg den. Sedan dess har jag först krånglat med att få tag i mönstret (som är gjort av Viffla och finns på Ravelry) och sedan har jag försökt lära mig att tyda mönster på engelska. Därefter har jag velat fram och tillbaka angående vilken färg den ska vara. Hade dock redan innan bestämt vilket garn.

Får jag lov att presentera...

...början på min Siri!
Stickas i dubbelt Magasin Duett Supersoft,i färgen "Peony". Efter bilderna togs har jag stickat hela kvällen, och nu är Siri nog 1 cm längre... men jag har ju ingen brådska!

Om detta är min Siri i "spring edition" så har jag redan början planera vilken färg min nästa Siri ska ha, den i "autumn edition". Måste bara få lite koll på garnåtgången först. Och bestämma färg.

Påsken har annars gått i vattkoppornas tecken, men påskharen hittade allt hit. Han hade lämnat kartor så att barnen fick ha påskäggsjakt i trädgården. Det var så bra gömt så att barnen till slut bad mig ringa till påskharen och fråga om ledtrådar. Sedan anklagade lilla dottern grannarna för att ha stulit äggen. Men påsk blev det, med underbart väder! Äntligen vår!


Resten av helgen grejade vi i trädgården. Nu är det arbetsvecka igen. Ha en bra dag!

2 kommentarer:

 1. Koftan ser ut att bli superfin och färgen jättefin!!! Jag är nyfiken på garnet har varit nära att beställa ett par gånger. Jag får se vad tycker om det, det verkar som du gillar det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-)
   Jag gillar garnet jättemycket, känns riktigt lyxigt på något sätt. Dock vet jag ju inte hur slitstarkt det är och så, inget av mina projekt är ju ens färdiga ännu. Det får utvärderas senare :-)

   Radera