söndag 29 december 2013

Mellandagar i skidbacken

Redan 29 december! Jullovet pågår för fullt, och vi har tagit oss iväg med husvagnen för att åka lite skidor. Det är premiär för minsta tjejen, den stora åkte förra året också. Den som dock har det svårast i skidbacken är jag, som åkt endast en dag i mitt liv och nu vid 27 års ålder ska lära mig... Vad gör man inte för familjen!  

Hur går det då med garnmissbruket? Jo, jag tog bara med mig UFO:n (unfinished objects) i husvagnen den här gången, tänkte att det är ett ypperligt tillfälle att sticka färdigt något. Dock har jag varit så trött på kvällarna så att idag var första gången som stickningen kom fram överhuvudtaget. 


Märta från "Vantar för alla årstider". Den uppmärksamme ser nog att jag hoppat över flip-toppen, kände att jag inte har användning för den. Tycker också att den blev väldigt lång?! Från mudden till tummen. Kanske ska vara så. Föredrar kortare vantar, men nu måste jag sticka en till. Gillar dock mönstret, så kanske blir det en kortare variant också!


Nu ska jag fixa frukost och matsäck till dagens aktiviteter! Ha en bra dag!

2 kommentarer:

 1. Galet snygga vantar! Och hoppas att du överlevde hela semestern! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   ...och det var bara knät som var lite ledset efteråt, vred det när jag ramlade sista dagen och sedan har det varit lite svårt att gå. Men snart har det väl läkt och då är jag redo för lektion 2 i backen :-)

   Radera