torsdag 31 oktober 2013

Te, böcker, virkning och värmeljus!

Vintertid= långa, mörka, mysiga kvällar med tända ljus och tänd brasa i kaminen. För tillfället virkas det en hel del ugglor här, inspirerade av Kungen och Majkis men med några små ändringar. Snart behöver jag dock investera i fler ögon!


Till virkning passar te väldigt bra, och det har kommit några nyheter från Lipton som jag ju var tvungen att pröva. Vanilla caramel är den som föll stora dottern bäst i smaken. Själv föredrar jag fortfarande grönt te med mintsmak, har inte hittat något te som slår det!


Däremot har jag blivit sugen på att läsa igen, och därför tog jag och barnen en sväng till biblioteket igår, efter att vi hade varit i badhuset och höstlovs-badat. Där hittade jag Elin Eks "Supertanten". Vilken underbar bok! För alla oss som blivit lite för mycket tant lite för tidigt i livet, som uppskattar långkok, att sylta och safta, baka, virka och sticka. En riktig "vill-ha-bok". Tror jag ska köpa den i present till mig själv. Nu ska här läsas!


...men först fläskpannkaka till middag. Trevlig kväll!

2 kommentarer:

 1. Hehe, great minds think alike ;) Håller helt med om höst, virkning och te! Och jag älskar också grönt mint-te, men sitter just nu och sipprar på en vanilla caramel!
  Och ugglor älskar man ju också såklart - jättefina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad roligt att du tycker det! Lustigt med teet också ;-)

   Radera